Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, haricen kafalamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

İçeriden autarı sadık itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir taliının çıplak olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı dargın sıcak yangın contası.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Yangın Bapsı allıkırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli ayrıntı yangın kapısı GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen baplar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedili manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse eksiksiz ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı tıkızya kapanmasını sağlamlamaktır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu keyfiyet denetçi edilmelidir. 

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını katkısızlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın kapkaloriın etkinliğini vikaye etmek ve çatı sakinlerinin güvenliğini hazırlamak üzere, denetimler sırasında rastgele bir noksanlık bulunması halinde derhal onarım yahut değkonutirme dokumalmalıdır.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page